21 Ağustos 2018 Salı

Atık Kağıtlardan Süs Eşyaları Nasıl Yapılır?

Krapon kağıttan gelincik nasıl yapılır diye soranlar için harika bir kağıttan çiçek yapımı galerisi hazırladık. Kağıttan özel günler için süs hazırlamak istiyorsanız bu yazımda paylaşacağım anlatımlı çalışmayı mutlaka inceleyin. Kağıttan kurbağa yapılışı için ön bacak kısmı bu şekilde oluşturuldu. Konsept renginize uygun yelpaze süsler alarak doğum günü alanını neşelendirin. Bu süsler ile evinizin duvarını, kapıyı ya da yemek masasının üzerini süslemeniz mümkün. İsteğe bağlı olarak renkli süslemeler ve eşyaları yaparak çocuklarınıza oyuncak olarak verirken ev ya da iş yeri gibi mekanların küçük yerlerinde süs eşyası olarak koyabilirsiniz.
Elinizdeki her türlü kağıt ile bu süslemeyi yapabilirsiniz. Birbirinden güzel ve canlı renklerde, yelpaze süslere sahip olmak için aşağıdaki yelpaze süs modellerimize ve çeşitleri inceleyip kolayca satın alabilirsiniz. Gördüğünüz gibi son derece kolay bir teknikle harika bir süslememiz oldu. Son olarak dimension bir doğum günü için cama yapıştırdığımız süsleri göstermek istiyorum.
Bu yazımda paylaşacağım örnek resim ve anlatımlı videodan yararlanarak sizde evde kağıttan süs yapabileceksiniz. Kağıttan kalp yapımı için aşağıdaki adımları dikkatli bir şekilde uygulamanız gerekmektedir. Yeni yılı karşılamak için sadece evin girişi, salon veya merdiven süslenecek diye bir kaide yok. Kestiğiniz kağıttan şeridi ortadan ikiye katlayın ve bunun alt tarafını tırnağınız ile bastırın.
Kağıttan el ele tutuşan çocuklar ;yapımı biraz zahmetli ama bittikten sonra çocuklar çok beğendi.İki farklı yapımı var Artık dimension hangisi kolay gelirse ben birinci çalışmayı yaptırdım. Çok işinize yarayacağını düşündüğüm kağıttan kelebek yapımı paylaşımım sayesinde sizler de yapım aşamalarını takip ederek istediğiniz desenlerde oldukça hoş kelebeklere sahip olabilirsiniz.

Dün sınıfımızı süsledik ben çocuklardan daha heyecanlıydım.Balonlar şişirdik patlattık,kedi merdivenleri yaptık ,zincirler yaptık, bayraklar astık,el ele tutuşan çocuklar yaptık.Öyle eğlendik ki okul hiiç bitmesin istedik.İşte bu güzel günün ardından sınıf süslemelerimizi sizlerle paylaşmak istedim. Kağıttan kelebek yapımı galerimiz. Pelur kağıtlar ile süslemelerde gerçekten çok güzel oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder