31 Ağustos 2018 Cuma

Tunus İşi Battaniye Yapılışı

Tunus işi patik yapımı. Bir diğer model olan bulmaca patik yapımını öğrenmek için tıklayın. Örgü delisiyim net adresinde de en çok beğenilen patik modelleri arasında bulunan karanfil modelini siz de yapabilir ve dilerseniz kendiniz için dilerseniz de sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Patik modelleri tığ şiş ile yapılmakla beraber, birçok modeli genel olarak 3 numara tığ şiş ile gerçekleştirilmektedir.
Günümüzde tekrar patiklere bir geri dönüş yaşanırken, geçmişin en hoş örneklerinden biri olan Tunus işi patik modelleri ni görmezden gelmek de mümkün olmayacaktır. Tunus işi gömlek patiğin burun kısmı oluştu.Tekrar 30 ilmek olana kadar baştan ve sondan dolayarak artıralım. Bu oldukça şık tunus işi modeli uygulamak isteyenler için özetle yani namı diğer kısaca bir açıklama yapmak mümkün olacaktır.
Örgü seven hanımlar için yayınlamış olduğumuz bu yazımızda Tunus işi patik modelleri yanı sıra nasıl yapıldığı da yer alıyor. Örgü patik yapanların en çok örmüş oldukları arasında Tunus işi patikler bulunuyor. Çeyizlik tunus işi patik örnekleri modellerinden oluşan bir foto galeri hazırladık sizde burada patik modellerini inceleyebilirsiniz.
Bir diğer tunus patik örneği olan bulmaca patik yapımını öğrenmek için tıklayın. Örgü delisiyim net adresinde de en çok beğenilen patik modelleri arasında bulunan karanfil modelini siz de yapabilir ve dilerseniz kendiniz için dilerseniz de sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Patik modelleri tığ şiş ile yapılmakla beraber, birçok modeli genel olarak 3 numara tığ şiş ile gerçekleştirilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder