21 Ağustos 2018 Salı

Kağıttan Süs Çiçeği Nasıl Yapılır?

Evinize kağıttan yapacağınız ortancalar, yaz aylarını tüm yıl yaşamanızı sağlayacak. Kağıt yapıştırıcıları da bu süs hazırlama sırasında ihtiyacınız olacak diğer ürünler. Rengarenk kesip yaptığınız süsleri iplere takıp istediğiniz gibi evinizi ya da sınıfınızı süsleyebilirsiniz. Elif 'in kendi tasarımı küçük kağıtlara ayrı ayrı " 23-Nisan-Kutlu -Olsun "yazıp ipe yapıştırdı ve ucuna da kağıttan zincir yaptı.Bizde bu tasarımı sınıfımızın camına astık rüzgar estikçe bir güzel salındı.Çok da hoşumuza gitti.
Kurabiye için kullandığınız kalıpları bu kez kumaş ya da keçe üzerine şekil çizmek için kullanıp şirin el yapımı yılbaşı süsleri yapabilirsiniz. Çocuklarımızın el becerisini geliştirecek olan kağıt süsler ve yapılışlarını galerimizde bulabilirsiniz. Özel günler için bazen kağıttan süslemeler yapmak gerekir. Origami kağıt seçimi yapılacak olan süslemeler için önemlidir.
Pelur kağıtlar sınıf süslemelerinin yanında dekor amaçlı bir çok alanda kullanılıyor. Benim favorim kesinlikle bu kırmızı çiçek oldu:) Yaptığım süsleri duvarıma astım ve neşeli, çok iç açıcı bir hava verdi odaya. Daha sonra isteğe göre kağıttan kurbağa süs ve boya kalemleri ile daha canlı bir görüntüye kavuşturulur. Evinizde süs yapmak veya arasına ip geçirip sarkaç süs olarak da kullanabilirsiniz.
Buradan kolay bir şekilde sizde kağıttan kurbağa yapabilirsiniz. Aslında çocuk odası süslemeleri için kumaştan uygulamalar harika olur. Bir parça satın alıp üzerine tebeşirle çam, onun üzerine de süsler çizerek ailecek eğlenebilirsiniz. Kağıttan Kalpli Süs Yapımı - Okul Öncesi projelerinin anlatımını yapmaya çalıştık. Bu sayede çok güzel kağıttan kelebek örnekleri yapabilirsiniz.

Kağıttan özel günler için süs hazırlamak istiyorsanız bu yazımda paylaşacağım anlatımlı çalışmayı mutlaka inceleyin. Kağıttan kurbağa yapılışı için ön bacak kısmı bu şekilde oluşturuldu. Konsept renginize uygun yelpaze süsler alarak doğum günü alanını neşelendirin. Bu süsler ile evinizin duvarını, kapıyı ya da yemek masasının üzerini süslemeniz mümkün. İsteğe bağlı olarak renkli süslemeler ve eşyaları yaparak çocuklarınıza oyuncak olarak verirken ev ya da iş yeri gibi mekanların küçük yerlerinde süs eşyası olarak koyabilirsiniz.

Modern Combat Versus İnceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder