21 Ağustos 2018 Salı

Kağıt Ponpon Süs Nasıl Yapılır?

Renkli kağıt veya kartondan yapılabilecek çok amaçlı olarak kullanılabilecek süsler. Süslemek ya da süslenmek, her ikisi de mutluluk veren eylemler. Kağıtlardan ağaç figürü, kağıttan kalp süslemesi vb oda ve sınıf süslemeleri yapabilirsiniz. Bilindiği üzere ilk insanın yeme içme ve sevişme dışında ilk yaptığı şey evini süslemek. Son zamanlarda parti malzemeleri olarak satışını yaptığımız yelpaze süsleri kendin yap videolarında da yapan müşterilerimiz var.
Kağıttan el ele tutuşan çocuklar ;yapımı biraz zahmetli ama bittikten sonra çocuklar çok beğendi.İki farklı yapımı var Artık size hangisi kolay gelirse ben birinci çalışmayı yaptırdım. Çok işinize yarayacağını düşündüğüm kağıttan kelebek yapımı paylaşımım sayesinde sizler de yapım aşamalarını takip ederek istediğiniz desenlerde oldukça hoş kelebeklere sahip olabilirsiniz.
Kağıttan silah, uçak vb. videolar bulabileceğiniz yeni bir kanal :) abone olmayı unutmayın. Origami ile kağıttan nasıl kuş yapılacağını yukarıdaki görüntülere bakarak rahatlıkla yapabilirsiniz.Yapımı gördüğünüz gibi 4 aşamadan oluşmaktadır. Renkli kağıttan zincir yapımı; aslında yapımını çocukluğumuzdan bildiğimiz oldukça basit bir süs. Çok güzel süsler bunlar. Kağıttan kurbağa nasıl yapılır diye soranlar için en son aşama bu şekilde tamamlanır.
Sonra 2 cm lik genişlikte bir öne bir arkaya katlayın, yelpaze yaptıysanız kağıttan bilirsiniz bu yöntemi. Doğum gününde çocuklarınıza çok güzel kağıttan süslemeler yapacak ve onları daha çok mutlu edebileceksiniz. Örneğin; kağıttan zıplayan kurbağa yapımı gibi benzer süs ve oyun eşyaları yapabilirsiniz. Beğeniye ve kullanılacak alana göre süslemeler yapılır.

Bu yazımda paylaşacağım örnek resim ve anlatımlı videodan yararlanarak sizde evde kağıttan süs yapabileceksiniz. Kağıttan kalp yapımı için aşağıdaki adımları dikkatli bir şekilde uygulamanız gerekmektedir. Yeni yılı karşılamak için sadece evin girişi, salon veya merdiven süslenecek diye bir kaide yok. Kestiğiniz kağıttan şeridi ortadan ikiye katlayın ve bunun alt tarafını tırnağınız ile bastırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder