21 Ağustos 2018 Salı

Manyetik Enerji Tıpta Kullanılıyormu

Manyetik Alan Tedavisi

HMSB-Manyetik Enerji Makina İmalatı ve Danışmanlık A. Ş. Fb'ta. Lenz Yasası ). Bu da uygulanan manyetik alana zıt (negatif) yönde internet bir mıknatıslanma indüklenmesine sebep olur. Manyetik enerjinin aktarılma metotları arasında başta sempatizasyonun sağlanması ve rezonansın kurulması tekniği olarak sizlere aktarılan el tutma yöntemi aynı zamanda manyetik enerjilerin aktarılma yöntemlerinden de biridir. Manyetik etkileri dağıtmak ve manyetik uykudan uyandırmak için kullanılır.
Castaneda, birleşim noktasının manyetik bir bant noktası olduğunu ve kayması ile insanın farkındalığının başka boyutlara geçebildiğini söyler. Uygulanan manyetik alan kaldırıldığında mıknatıslanması sıfır ya da sıfıra çok yakın olacaktır. Atomların manyetik momentleri uygulanan manyetik alan yönüne yönelirler ve bir mıknatıslanma gösterirler. Ancak, manyetik alan üretmek için bir mıknatısın olması şart değildir.
Arda Çetiner'in de söylediği gibi enerjinin dönüşümünü en verimli hale getirmek olmalı esas amaç. Doğada asla manyetik tek kutup bulunmaz. Yeteri kadar büyük bir mıknatısla manyetik enerjiden elektrik enerjisi eldesi imkansız olmayacaktır. Malzemenin bu sıcaklıkta faz değiştirdiği ve paramanyetik olduğu söylenir. Birçok bilim adamı tarafından bulunan maliyetsiz ve dönüşümlü enerji modelleri mevcut sistem tarafından yok edilmiştir.
Ancak burada bu tepkiyi oldukça basit ve kaba bir şekilde klasik fizik kullanarak şöyle izah etmeye çalışalım; Yörünge etrafında hareket eden elektronlar, bunları akım halkaları olarak düşünebiliriz, manyetik alana maruz kaldıklarında yörüngelerini bu değişen manyetik alana karşı koyacak şekilde değiştirirler (Bkz. Nefesinizin ve buna bağlı olarak da manyetik enerjilerinizin sağa sola dağılmadan istenen bölgeye yoğun olarak aktarılmasını sağlar.
Yeni enerji kaynakları bulmaya ya da kullanmaya da niyetimiz yok gibi görünüyor. Daha sonra manyetik alan, pusulanın iğnesinin bobine doğru dönmesine neden olur. Yumuşak mıknatıslar ise hizterezis eğrileri geri dönüşümlü ,yani ayrık olmadığı için genelde manyetik sensör (algıç) uygulamalarında tercih edilir. Nefesinizi verirken sağladığınız konsantrasyonla, bu enerjileri elleriniz ve gözleriniz vasıtasıyla süjenize aktarın.
Enerjilerin başka enerjilere çevrile bilmesi iyi bir olay. Böylece manyetik alan çizgileri kapalı bir döngü oluşturur. Ne alaka dediğinizi duyar gibiyim.denemeden yapmayız ve denemek için de zaman ve kaynak ihtiyacı baş gösterir.belki sınırsız bir enerji değil ama yakını bir şey mümkündür. Eğer manyetik alanı negatif yönde arttırır isek mıknatıslanma azalmaya devam edecek, negatif olacak ve sonunda da negatif doyum mıknatıslanmasına ulaşacaktır.
Bu manyetik alan 17 metreye kadar etki yaratacak büyüklüğe gelebilir. Bu kutupluluğun yarattığı enerjinin döngüsüne TORUS modeli adı verilir. Nefes manyetik etkileri en iyi aktaran ve en iyi taşıyan araçların başında gelir. Curie sıcaklığında bu hizalanma ve düzen tamamen ortadan kalkar (artık manyetik bölgeler yoktur) ve malzeme kalıcı mıknatıslanma özelliğini yitirir.
Enerji üretmek dediğimiz şey aslında enerjiyi bir türden diğerine dönüştürmektir. Uzmanlar, elektromanyetik silahla atılan mermilerin yönlendirilebildiğini ve klasik silah sistemlerinin yüzde 1 oranında daha ucuz olduğunu belirtti. Eğer manyetik alanı pozitif yönde arttırır isek, $M$ 'de aynı yönde arttmaya başlayacak ve doyum mıknatıslanmasına ulaşacaktır(kırmızı eğri).
Paramanyetizma kalıcı manyetik momente (spini eşleşmemiş elektronları olan) sahip atomları olan ancak birbirleri ile etkileşmeyen ve bir hizalanma olmayan malzemelerde görülür. 1 Bu enerji manyetostatik, manyetik anizotropi ve değişim(change) enerjilerinin toplamıdır. Torus örüntüsü içindeki enerji, merkez etrafında daireler çizerek bir uca akar ve diğer uçtan çıkar.

Fakat burada kullanmanız gereken ifade 'SINIRSIZ' değil daha az hatta en az enerji ile nasıl çok sayıda hareket tekrarı yada enerji elde ederiz olmalıydı. Sapan'ın, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilme özelliği bulunuyor. Çift kutbun birbirine yarattığı etki bir kez başladıysa harcadığı enerjiden daha fazlasını üreterek kendi kendine devam eder. Ancak manyetik alan kaldırılırsa mıknatıslanma da ortadan kaybolur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder