21 Ağustos 2018 Salı

Medal of Honor Tarihi Başarı

Tarihler 29 Ekim 2003'ü gösterdiğinde, güne kadar piyasanın neredeyse tek hakimi olan Medal of Honor'a karşı bir rakip çıkıyordu piyasaya. Medal of Honor'ın ilk oyunlarını Battlefield'tan ayıran en önemli özellik, bu oyunlarda hem hikaye hem çoklu oyuncu modunun olmasıydı. Tarafından geliştirilen Medal of Honor: Infiltrator, İkinci Dünya Savaşı'nı dönem için modern grafikler ile Recreation Dice konsoluna getirmeyi başardı. Danger Close'ta bekleneni yaptığı oyunlarla veremedi ve seri rafa kalkarken, şirket de EA tarafından kapatıldı.
Medal of Honor: Allied Assault için sırasıyla Spearhead ve Breakthrough isimli iki farklı genişleme paketi yayımlandı. Zira Medal of Honor'ın anlattığı hikayeler, genellikle savaşın anlatılmayan yüzlerini konu alır, oyuncuya onur, şeref, dayanışma gibi birçok duyguyu öne çıkarır. ESL okurları için hazırladığımız seri oyunları yazı dizimiz hız kesmeden devam ediyor.
Airborne ile seri dönemin yeni nesli sayılan PS3 ve Xbox 360 konsollarına LAPTOP platformu ile birlikte yayımlandı. Tarihler 2007'yi gösterdiğinde, DICE yepyeni bir oyunu duyurdu: Medal of Honor: Airborne. İlk iki oyunu ile kendisine bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Medal of Honor serisi, 2002 yılında çıkan Allied Assault ile dönem için devrimsel değişimlere uğruyor.
Haliyle Battlefield ve Medal of Honor serileri, bu yıllardan itibaren devamlı birbirlerine fikir alışverişi paslayan, birbirlerinden esinlenen oyunlar yayımlamaya başladı. Bu yazımızda ise Medal of Honor'ın oyunlarına ışık tutuyoruz. DICE'ın geliştirdiği Medal of Honor serisi, FPS savaş oyunlarının en büyük iki ismi Name of Responsibility ve Battlefield yüzünden gölgede kalmış ilginç bir seri.

E-posta kontrolü başarısız oldu, lütfen bir daha deneyin. Kısaca savaşmayı Medal of Honor'dan öğrenmiştir oyuncular. Medal of Honor, 2. Dünya Savaşı ve Modern Savaşları konu alan FPS kategorisinde oyunları olan bir video oyunlar serisidir. Böylece PSP'nin ardından Nintendo Wii için de ufak bir flörtleşme başladı. Tarihten de anlaşılacağı üzere FPS türünde tarihi savaşlar, Call of Responsibility ve Battlefield serilerinden önce Medal of Honor tarafından geliştirilmeye başlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder