21 Ağustos 2018 Salı

Medal Of Honor Serisinin En İyi Oyunları

Aileler genel olarak şiddet içerdiği için çocuklarına FPS oyunlarını oynatmamayı tercih eder. E-posta kontrolü başarısız oldu, lütfen bir daha deneyin. Kısaca savaşmayı Medal of Honor'dan öğrenmiştir oyuncular. Medal of Honor, 2. Dünya Savaşı ve Trendy Savaşları konu alan FPS kategorisinde oyunları olan bir video oyunlar serisidir. Böylece PSP'nin ardından Nintendo Wii için de ufak bir flörtleşme başladı. Tarihten de anlaşılacağı üzere FPS türünde tarihi savaşlar, Call of Duty ve Battlefield serilerinden önce Medal of Honor tarafından geliştirilmeye başlandı.
Medal of Honor serisi artık daha derin bir hikayeye, daha güncel grafiklere ve daha gelişmiş mekaniklere sahip. Bu oyunun konusu İkinci Dünya Savaşı sırasında Teğmen Mike Powell'ın Kuzey Afrika ve Batı Avrupa cephelerinde neler yaptığını konu alıyor. İkinci Dünya Savaşı temasına devam eden Medal of Honor serisi, Allied Assault ile tanıştığı COMPUTER platformundan sonra uzun bir süre yeniden konsollara döndü.
Oyunun senaryosu Almanya'nın Avrupa'da egemen olmasını engellemek için Amerika Birleşik Devletleri'nin yaptığı casusluk girişimleri ve gizli operasyonlarını anlatmaktadır. Bu sefer Medal of Honor serisi karşımızda. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan seri oyunlarını tek tek incelemeye başlayalım. MoH: Heroes'u geliştiren ekip bağımsız bir geliştirici olan Team Fusion iken, Heroes 2'yi geliştiren ekip ise yine DICE oldu.
Airborne ile seri dönemin yeni nesli sayılan PS3 ve Xbox 360 konsollarına COMPUTER platformu ile birlikte yayımlandı. Tarihler 2007'yi gösterdiğinde, DICE yepyeni bir oyunu duyurdu: Medal of Honor: Airborne. İlk iki oyunu ile kendisine bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Medal of Honor serisi, 2002 yılında çıkan Allied Assault ile dönem için devrimsel değişimlere uğruyor.

Şuana kadar serinin en dikkat çeken oyunları Medal of Honor: Allied Assault ve Pacific Assault olmuştu. Bir süre ortalıkta gözükmeyen Medal of Honor serisi, 2010 yılında Hazard Shut'un geliştirdiği Medal of Honor oyunuyla sahalara geri döndü. Seri grafiksel ve mekaniksel anlamda devrim niteliğinde adımlar atarken, Frostbite oyun motoru ve iyi kurgulanmış hikayeler de seriye dahil oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder