21 Ağustos 2018 Salı

kağıttan süs yapımı resimli anlatım

Krapon kağıttan gelincik nasıl yapılır diye soranlar için harika bir kağıttan çiçek yapımı galerisi hazırladık. Sitede yukarıda Öğrencilere adlı menü var orada daha bir çok Süsleme Çalışmaları görebilirsiniz. Büyük resim : three erli 2 tane kağıt süsü zımbaladığımız yerden birleştirerek tekrar zımbalayarak 3 boyutlu kar tanemizi bitiriyoruz En sonunda da asmak için bir ucundan delerek ip geçirip asıyoruz. Bu konuya ek olarak başka bir kağıttan kelebek yapımı konusu ekleyeyim dedim.
Origaminin en önemli özellikleri arasında kağıtları kesme yada yapıştırma işlemini olmadan çeşitli figürler yapmaktır.Kağıt katlama sanatı olan Origamiyi isterseniz dekorasyon amacıyla evinize süs eşyaları tasarlayabilir ve evinizi güzelleştirebilirsiniz. 3)Gözleri ve ağzı için kağıttan kurbağa etiketler. Evde bu kolay çalışmayı denemek isterseniz aşağıda paylaştığımız kağıttan kalpli uzun süs yapımı resimli anlatım, uygulama hakkında daha iyi fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir.
Bu şekilde kağıttan yağıyorsanız üst kısmını yapıştırmak güzel oluyor ama grapon kağıdı ile yapacaksanız başlangıç yerini elinizle tutup bir kere kıvırmanız yeterli oluyor.Bitişi de aynı şekilde kıvırarak tutturabilirsiniz. Öğrencilerin 29 ekim sınıf süslemeleri ve 23 nisan sınıf süslemeleri gibi özel günlerde kağıtlardan sınıf süsleme çalışmalarına yardımcı olacak.
Bu yöntemi uygulayarak istediğiniz sayıda kağıttan kalpli süsler yapabilirsiniz. Kağıttan süs yapılışı ile ilgili bu yazımda paylaşacağım çalışma çok hoşunuza gidecek. Tüm bu aşamalardan sonra kalpli süsü istediğiniz yere asabilirsiniz. Toplamda 10-12 adımdan oluşan güzel origami kelebek yapımı çalışmasını kısa sürede öğrenerek süs amaçlı yapabilirsiniz. Galerimizde pelur kağıt süslemelerini bulabilirsiniz.

Kağıt yapıştırıcıları da bu süs hazırlama sırasında ihtiyacınız olacak diğer ürünler. Rengarenk kesip yaptığınız süsleri iplere takıp istediğiniz gibi evinizi ya da sınıfınızı süsleyebilirsiniz. Elif 'in kendi tasarımı küçük kağıtlara ayrı ayrı " 23-Nisan-Kutlu -Olsun "yazıp ipe yapıştırdı ve ucuna da kağıttan zincir yaptı.Bizde bu tasarımı sınıfımızın camına astık rüzgar estikçe bir güzel salındı.Çok da hoşumuza gitti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder