21 Ağustos 2018 Salı

Manyetik Enerji Deneyi Nasıl Yapılır

Manyetik Enerji Deneyi

Bedava enerji sistemleri, yapıları itibarıyla enerjinin korunumu yasalarına aykırıdırlar ve sürekli sabit çıktaya sahip enerji üretmeleri mümkün değil. Arda Çetiner'in de söylediği gibi enerjinin dönüşümünü en verimli hale getirmek olmalı esas amaç. Doğada asla manyetik tek kutup bulunmaz. Yeteri kadar büyük bir mıknatısla manyetik enerjiden elektrik enerjisi eldesi imkansız olmayacaktır. Malzemenin bu sıcaklıkta faz değiştirdiği ve paramanyetik olduğu söylenir. Birçok bilim adamı tarafından bulunan maliyetsiz ve dönüşümlü enerji modelleri mevcut sistem tarafından yok edilmiştir.
Fakat burada kullanmanız gereken ifade 'SINIRSIZ' değil daha az hatta en az enerji ile nasıl çok sayıda hareket tekrarı yada enerji elde ederiz olmalıydı. Sapan'ın, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilme özelliği bulunuyor. Çift kutbun birbirine yarattığı etki bir kez başladıysa harcadığı enerjiden daha fazlasını üreterek kendi kendine devam eder. Ancak manyetik alan kaldırılırsa mıknatıslanma da ortadan kaybolur.
Kutsal bir geometri olduğu düşünülen torus örüntüsünün, insanın bedeni üzerinde de manyetik olarak var olduğu kabul edilmeye başlandı son yıllarda. Eğer aynı şekilde tekrar manyetik alanı pozitif yönde arttırmaya devam edersek de, bu sefer yeşil ile gösterilen eğriyi takip edecektir. Bu bütünleşme sırasında insanın ulaşacağı enerji, Torus örüntüsü kurallarına göre çok yüksek bir güce ulaşır.
Tepe çakrası ile kök çakra arasındaki manyetik alanın merkez noktasında ise kalp çakrası vardır. Çakralar adıyla tanımlanan ve bedendeki bezlere karşılık gelen bu enerji merkezleri, kişinin torus kafesinin şeklini, gücünü ve kalitesini etkiler. Fiziksel bedenin etrafında bir enerji bedeni olduğu bilgisi binyılların bilgisidir. Uzmanlar, "TÜBİTAK Savunma Sanayi Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) tarafından geliştirilen ilk milli elektromanyetik fırlatma sistemi SAPAN, mühimmatın fırlatılması için barutu kullanan klasik namlulu silah sistemlerine alternatif olarak geliştirilen yeni nesil silah sistemidir.
Diyamanyetizma, atomlarında tüm spin aşağı elektronların spin yukarı elektronlar ile eşleştiği (bu atomlarda internet manyetik second yoktur) malzemelerin manyetik alana maruz kaldıklarında verdikleri oldukça zayıf tepkidir. Enerji dönüşümlerinde çoğunlukla tam randıman alamıyoruz, bir kısmı ısı olarak elimizden kaçıp gidiyor. Alçalıp yükselen elektromanyetik frekanslarla kendini belirleyen bu alan, evrenin nabzı ile uyumlu bir ilişki kurduğunda COHERENCE dengesi denilen zero.10 Hertz frekansında olur.
Dolayısıyla sınırsız enerji üretebilmek için kurulacak her döngü kayıplar sonucu yeni enerji kaynağı beslemesine ihtiyaç duyacak. Bu yöntem de de parmaklarınız vücuda temas edebilir ya da ettirmeden de manyetik enerjinizi aktarabilirsiniz. Dünyada ABD'den sonra Rusya, Çin ve Türkiye'de bulunduğu belirtilen elektromanyetik silah teknolojisi, tungsten ve masif mermi atıyor.
Enerjilerin başka enerjilere çevrile bilmesi iyi bir olay. Böylece manyetik alan çizgileri kapalı bir döngü oluşturur. Ne alaka dediğinizi duyar gibiyim.denemeden yapmayız ve denemek için de zaman ve kaynak ihtiyacı baş gösterir.belki sınırsız bir enerji değil ama yakını bir şey mümkündür. Eğer manyetik alanı negatif yönde arttırır isek mıknatıslanma azalmaya devam edecek, negatif olacak ve sonunda da negatif doyum mıknatıslanmasına ulaşacaktır.
Eğer manyetik alan yavaş yavaş azaltılmaya başlar ise, ferromıknatıs aynı mıknatıslanma eğrisini takip etmez. Bu yüzden elektrik akımları, bir tel boyunca elektronların hareketinden dolayı bir manyetik alan üretir. Carlos Castaneda, yazdığı kitaplarda, insanın evrene bağlanma noktasının kalp arkasında olduğunu ve insanın ışıklı manyetik bir yumurta içinde olduğunu söyler.
Ancak burada bu tepkiyi oldukça basit ve kaba bir şekilde klasik fizik kullanarak şöyle izah etmeye çalışalım; Yörünge etrafında hareket eden elektronlar, bunları akım halkaları olarak düşünebiliriz, manyetik alana maruz kaldıklarında yörüngelerini bu değişen manyetik alana karşı koyacak şekilde değiştirirler (Bkz. Nefesinizin ve buna bağlı olarak da manyetik enerjilerinizin sağa sola dağılmadan istenen bölgeye yoğun olarak aktarılmasını sağlar.

Tüm çakraların dengeli ve tam güçle enerji ürettiği bir beden dengesi, kalp elektromanyetiği ile birleştiğinde, bedendeki tüm doku, hücre ve DNA'nın yarattığı titreşimler, zihnin ve bilincin ortak niyetinin emrine girer. Nefesinizi ciğerlerinizde çekerken, manyetik enerjilerinizi göğüsünüze toplayın. Güzel, şimdiye kadar görmediğim veya yapılmamış bir düzenek ile sınırsız olmasa da uzun ömürlü enerji oluşturacak bir motor yapılabileceğini düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder