21 Ağustos 2018 Salı

Manyetik Elektrik Enerjisi Üretmek

Manyetik Elektrik Enerjisi Üretmek

TÜBİTAK tarafından 46'ncısı düzenlenen Ortaöğretimler Arası Araştırma Projeleri Yarışmasına Az Enerji Harcayan Manyetik Ocak” adını verdikleri çalışmalarıyla katılan TED Malatya Koleji, Doğu Anadolu Bölge Birincisi oldu. Bir ferromıknatısın (ferromanyetik malzeme) uygulanan $B_o$ manyetik alanına tepkisi Şekil eight.7'de gösterilen eğriye benzer. Nefesin tüm gücünü bilenlere göre, nefes ile insan etrafındaki manyetik alanın tam kapasite ile dengeli olarak devreye girmesi mümkündür. Bu tedavi yönteminde insan üzerindeki manyetik alan merkezinin kalp bölgesi olduğu kabul edilir.
Çünkü manyetik alanın kaynağını hareketli elektriksel yükler oluşturur. Eğer herhangi bir şeyle bir enerji ürete bilirsen sadece manyetizmayla değil başka enerjilerle de sınırsız enerji üretilir. Elektro manyetik enerji sayesinde mermiler, sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabiliyor. Manyetik enerji parmaklar ve el ayasından aktarılır. Enerji üretilmez, enerji vardır. İnsan Torus kafesinin kesişme noktaları ile evrenin kozmik kafesinin kesişme noktaları, ortak manyetik söz konusu olduğunda birbirine bağlıdır.
Ayrıca manyetik alan elektriksel yüklerin hareketi ilede üretilebilir. Kalbin, beyinle kurduğu iletişim; sinirler ile nörolojik bir iletişim, kan basıncı dalgalarıyla biyofıziksel bir iletişim, hormonlar ve nörotransmitterlerin kurduğu biyokimyasal iletişim ve elektromanyetik iletişim olmak üzere pek çok farklı yoldan kuruluyor. Şekil eight.5 (a) Henüz mıknatıslanmamış bir mıknatıs (ferromanyetik malzeme - ferromıknatıs) içerisinde manyetik bölgeler (domenler) (b) çok yüksek $B_$ manyetik alanı altında ferromıknatıs.
Burada $M$ ferromıknatısın mıknatıslanma vektörünün manyetik alana paralel bileşenidir. Sınırsız enerji diye bir şey olmadığı için mümkün değil. Bu harddiskler bir çok küçük manyetik bölgeden oluşur. Manyetik enerjilerin aktarılmasında kullanılan en etkin yöntemlerden biri de üflemelerdir. Bu yöntemle de manyetik enerjiler çok kolaylıkla aktarılır. Torus kafesinin ortasından geçen girdaba benzer boşluk alanda sıralanan enerji merkezleri vardır.
Enerjilerin başka enerjilere çevrile bilmesi iyi bir olay. Böylece manyetik alan çizgileri kapalı bir döngü oluşturur. Ne alaka dediğinizi duyar gibiyim.denemeden yapmayız ve denemek için de zaman ve kaynak ihtiyacı baş gösterir.belki sınırsız bir enerji değil ama yakını bir şey mümkündür. Eğer manyetik alanı negatif yönde arttırır isek mıknatıslanma azalmaya devam edecek, negatif olacak ve sonunda da negatif doyum mıknatıslanmasına ulaşacaktır.
Tesla'nın bulduğu ve Sanayici Morgan tarafından sabote edilen enerji sistemi Torus modeline göre hazırlanmıştı. Hatta, bazı ülkelerde GEM terapi adı verilen insan bedeninin manyetik alanını düzenleyen tedaviler uygulanmaya başlanmıştır. Dokular tarafından emilen ve yansıtılan bu manyetik alan, aynı zamanda enerjinin yayılma sahası içinde bulunan kişiler tarafından da hissedilebilir.
Dolayısıyla sınırsız enerji üretebilmek için kurulacak her döngü kayıplar sonucu yeni enerji kaynağı beslemesine ihtiyaç duyacak. Bu yöntem de de parmaklarınız vücuda temas edebilir ya da ettirmeden de manyetik enerjinizi aktarabilirsiniz. Dünyada ABD'den sonra Rusya, Çin ve Türkiye'de bulunduğu belirtilen elektromanyetik silah teknolojisi, tungsten ve masif mermi atıyor.
Paramanyetizma kalıcı manyetik momente (spini eşleşmemiş elektronları olan) sahip atomları olan ancak birbirleri ile etkileşmeyen ve bir hizalanma olmayan malzemelerde görülür. 1 Bu enerji manyetostatik, manyetik anizotropi ve değişim(trade) enerjilerinin toplamıdır. Torus örüntüsü içindeki enerji, merkez etrafında daireler çizerek bir uca akar ve diğer uçtan çıkar.
Genelde $\vecB_M \gg \vecB_o$ olduğundan solenoidin içi ferromıknatıs malzeme ile doldurularak (bu düzeneğe elektromıknatıs denir) çok yüksek manyetik alanlara ulaşmak mümkündür. Yani merkezdeki enerji, bir uçta karadelik, diğer uçta ak delik gibi davranır. Uzmanlar, ABD'nin elektromanyetik silah üzerinde 30 yıldır çalıştığını ve 450 kilometre menzile ulaşabildiklerini belirtti.

Diyamanyetizma, atomlarında tüm spin aşağı elektronların spin yukarı elektronlar ile eşleştiği (bu atomlarda web manyetik second yoktur) malzemelerin manyetik alana maruz kaldıklarında verdikleri oldukça zayıf tepkidir. Enerji dönüşümlerinde çoğunlukla tam randıman alamıyoruz, bir kısmı ısı olarak elimizden kaçıp gidiyor. Alçalıp yükselen elektromanyetik frekanslarla kendini belirleyen bu alan, evrenin nabzı ile uyumlu bir ilişki kurduğunda COHERENCE dengesi denilen zero.10 Hertz frekansında olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder