21 Ağustos 2018 Salı

kağıttan basit süsler nasıl yapılır?

Kağıttan kalpli uzun süs yapımı evde yapılabilecek en kolay el işi çalışmalarından birisidir. Buradan kolay bir şekilde sizde kağıttan kurbağa yapabilirsiniz. Aslında çocuk odası süslemeleri için kumaştan uygulamalar harika olur. Bir parça satın alıp üzerine tebeşirle çam, onun üzerine de süsler çizerek ailecek eğlenebilirsiniz. Kağıttan Kalpli Süs Yapımı - Okul Öncesi projelerinin anlatımını yapmaya çalıştık. Bu sayede çok güzel kağıttan kelebek örnekleri yapabilirsiniz.
Kurabiye için kullandığınız kalıpları bu kez kumaş ya da keçe üzerine şekil çizmek için kullanıp şirin el yapımı yılbaşı süsleri yapabilirsiniz. Çocuklarımızın el becerisini geliştirecek olan kağıt süsler ve yapılışlarını galerimizde bulabilirsiniz. Özel günler için bazen kağıttan süslemeler yapmak gerekir. Origami kağıt seçimi yapılacak olan süslemeler için önemlidir.
Parti süslerimiz yelpaze görünümünde olduğu için pastamıza da yelpaze şeklinde süsler ekledik. Yine süsleme çalışmaları ile ilgili diğer çalışmaları sitemizde bulunan kendin yap kategorisinde bulabilirsiniz. Bunun için uzuuuuun bir süre önce almış olduğum ancak fiyasko ile sonuçlanan "tırnak süsleri"ni kullandım. Henüz mağaralarda yaşamını sürdürmekte olan homo cinsi ilk kez taş devrinin son alt devrinde, yani Üst Paleolitik dönemde süslenmiş.
Sonra 2 cm lik genişlikte bir öne bir arkaya katlayın, yelpaze yaptıysanız kağıttan bilirsiniz bu yöntemi. Doğum gününde çocuklarınıza çok güzel kağıttan süslemeler yapacak ve onları daha çok mutlu edebileceksiniz. Örneğin; kağıttan zıplayan kurbağa yapımı gibi benzer süs ve oyun eşyaları yapabilirsiniz. Beğeniye ve kullanılacak alana göre süslemeler yapılır.

Doğum günü kutlamalarının olmazsa olmazlarından birisi de parti süsleridir. Kağıttan bayraklar; bu süsün daha önce kumaş uygulamalarını görmüş ve çok beğenmiştim. Cam fanusun üzerine davetlinin ismini glazür denilen kurabiye süsleme kreması ile yazabilirsiniz. Bunun için measurement aşağıda hem resimli hemde videolu olarak kağıttan zıplayan kurbağa yapımını göstermek istedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder