21 Ağustos 2018 Salı

kağıttan bisiklet süsleri

Pon Pon Süs Nasıl Yapılır Kağıt Ponpon Süs Fiyatı Doğum Günü Süsleri

Kağıtlardan hem özel davetleriniz için, hem bir dükkanda çalışıyorsanız vitrin süsü hem de çocuklarınız için keyifli kağıt figürler yapabilirsiniz. Hem yapımı kolay hem de görünüm olarak çok şık bir süs oldu. Kendi yapacağınız yelpaze süsler nizami ve görsel olarak şık görünmeyebilir, yılda bir yapılan bir doğum günü hepimiz için ayrı bir önem taşımaktadır. Kağıt katlama sanatıyla yapılan kelebek süs çalışmalarını sitemizde daha önce paylaşmadık sanırım. Kağıttan kurbağa yapımı için en önemli bölgedir. Dilediğiniz tüm boyutlarda hazırlayabileceğiniz bu sevimli kelebekler ile özel günlerinizde kullanabilir hem yakınlarınızın hem de misafirlerinizin çok beğenecekleri süslemelere kendi imzanızı atmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.
Kurabiye için kullandığınız kalıpları bu kez kumaş ya da keçe üzerine şekil çizmek için kullanıp şirin el yapımı yılbaşı süsleri yapabilirsiniz. Çocuklarımızın el becerisini geliştirecek olan kağıt süsler ve yapılışlarını galerimizde bulabilirsiniz. Özel günler için bazen kağıttan süslemeler yapmak gerekir. Origami kağıt seçimi yapılacak olan süslemeler için önemlidir.
Kağıttan el ele tutuşan çocuklar ;yapımı biraz zahmetli ama bittikten sonra çocuklar çok beğendi.İki farklı yapımı var Artık size hangisi kolay gelirse ben birinci çalışmayı yaptırdım. Çok işinize yarayacağını düşündüğüm kağıttan kelebek yapımı paylaşımım sayesinde sizler de yapım aşamalarını takip ederek istediğiniz desenlerde oldukça hoş kelebeklere sahip olabilirsiniz.
Bu yazımda paylaşacağım örnek resim ve anlatımlı videodan yararlanarak sizde evde kağıttan süs yapabileceksiniz. Kağıttan kalp yapımı için aşağıdaki adımları dikkatli bir şekilde uygulamanız gerekmektedir. Yeni yılı karşılamak için sadece evin girişi, salon veya merdiven süslenecek diye bir kaide yok. Kestiğiniz kağıttan şeridi ortadan ikiye katlayın ve bunun alt tarafını tırnağınız ile bastırın.

Bu şekilde kağıttan yağıyorsanız üst kısmını yapıştırmak güzel oluyor ama grapon kağıdı ile yapacaksanız başlangıç yerini elinizle tutup bir kere kıvırmanız yeterli oluyor.Bitişi de aynı şekilde kıvırarak tutturabilirsiniz. Öğrencilerin 29 ekim sınıf süslemeleri ve 23 nisan sınıf süslemeleri gibi özel günlerde kağıtlardan sınıf süsleme çalışmalarına yardımcı olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder