21 Ağustos 2018 Salı

Kağıttan Kapı Süsü Nasıl Yapılır?

Yılbaşı süslemeleri hazır olarak satın alınabildiği gibi oldukça ucuz fiyatlarla da kendi evinizde yapabileceğiniz bir aktivitedir. Bu şekilde kağıttan yağıyorsanız üst kısmını yapıştırmak güzel oluyor ama grapon kağıdı ile yapacaksanız başlangıç yerini elinizle tutup bir kere kıvırmanız yeterli oluyor.Bitişi de aynı şekilde kıvırarak tutturabilirsiniz. Öğrencilerin 29 ekim sınıf süslemeleri ve 23 nisan sınıf süslemeleri gibi özel günlerde kağıtlardan sınıf süsleme çalışmalarına yardımcı olacak.
Elinizdeki her türlü kağıt ile bu süslemeyi yapabilirsiniz. Birbirinden güzel ve canlı renklerde, yelpaze süslere sahip olmak için aşağıdaki yelpaze süs modellerimize ve çeşitleri inceleyip kolayca satın alabilirsiniz. Gördüğünüz gibi son derece kolay bir teknikle harika bir süslememiz oldu. Son olarak measurement bir doğum günü için cama yapıştırdığımız süsleri göstermek istiyorum.
Kağıttan özel günler için süs hazırlamak istiyorsanız bu yazımda paylaşacağım anlatımlı çalışmayı mutlaka inceleyin. Kağıttan kurbağa yapılışı için ön bacak kısmı bu şekilde oluşturuldu. Konsept renginize uygun yelpaze süsler alarak doğum günü alanını neşelendirin. Bu süsler ile evinizin duvarını, kapıyı ya da yemek masasının üzerini süslemeniz mümkün. İsteğe bağlı olarak renkli süslemeler ve eşyaları yaparak çocuklarınıza oyuncak olarak verirken ev ya da iş yeri gibi mekanların küçük yerlerinde süs eşyası olarak koyabilirsiniz.
Ama sizce de süslere olduğundan fazla para ödemek akıl kârı değilse, kendi el emeğinizi devreye geçirip harika süsler ortaya çıkarabilirsiniz. Doğum günü partilerinde ve Sünnet çocuğunun odasını süslemek içinde kullanabilirsiniz. Birbirine yapıştırarak uzun uzadıya kullanabileceğiniz bu süsleri pencereler, duvarlar ya da kapıları süslemek için kısa olarak da kullanabilirsiniz.

Buradan kolay bir şekilde sizde kağıttan kurbağa yapabilirsiniz. Aslında çocuk odası süslemeleri için kumaştan uygulamalar harika olur. Bir parça satın alıp üzerine tebeşirle çam, onun üzerine de süsler çizerek ailecek eğlenebilirsiniz. Kağıttan Kalpli Süs Yapımı - Okul Öncesi projelerinin anlatımını yapmaya çalıştık. Bu sayede çok güzel kağıttan kelebek örnekleri yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder