21 Ağustos 2018 Salı

Mevlüt Çavuşoğlu Kimdir? Hayatı Hakkında Bilgi

Mevlüt Çavuşoğlu Kimdir? Hayatı Hakkında Bilgi

İstanbul Bilgi Üniversitesi, 7 Haziran 1996 tarihinde Okul için değil, yaşam için öğrenmeli” mottosuyla, üniversite yaşamında yeni bir soluk getirmek amacıyla kuruldu. ISBN sistemine katılabilmek için yayımcı bilgileri ile yayımcının gelecek on yıl için basmayı tasarladığı yayın sayısını içeren Yayımcı Başvuru Formu” doldurularak ISBN Türkiye Ajansı'na (Kütüphaneler Genel Müdürlüğü) başvurulur. ISBN (International Commonplace Ebook Number), hızla değişen ve gelişen dünyamızda artan bilgi üretimini izleyebilmek ve geniş çapta kullanıma sunmak için 1972 yılında Uluslararası Standartlar Organizasyonu (ISO) tarafından hazırlanan ve üye ülkelerin onayı ile yürürlüğe giren bir kitap numaralama sistemidir.
Yayımcılar, basımla ilgili bilgileri kesinleşmiş her bir materyal için Materyale Ait Bilgiler Formu” nu doldurarak ajansa iletir. Formlarda, ISBN verilen yayımcı konumundaki kişi ve kuruluşlarla ilgili bilgiler ile kaşe, mühür, sorumlu advert ve imzalarının yer alması gerekir. ISBN' nin zamanında yayımcıya ulaştırılabilmesi için Materyale ait Bilgiler Formu” nun yayın baskıya girmeden yaklaşık bir ay önce, eksiksiz olarak ISBN Türkiye Ajansı'nda olabilecek biçimde ulaştırılması gerekir.
ISBN sistemine katılabilmek için yayımcı bilgileri ile yayımcının gelecek on yıl için basmayı tasarladığı yayın sayısını içeren Yayımcı Başvuru Formu” doldurularak ISBN Türkiye Ajansı'na (Kütüphaneler Genel Müdürlüğü) başvurulur. ISBN (International Customary E book Number), hızla değişen ve gelişen dünyamızda artan bilgi üretimini izleyebilmek ve geniş çapta kullanıma sunmak için 1972 yılında Uluslararası Standartlar Organizasyonu (ISO) tarafından hazırlanan ve üye ülkelerin onayı ile yürürlüğe giren bir kitap numaralama sistemidir.
Yayımcılar, basımla ilgili bilgileri kesinleşmiş her bir materyal için Materyale Ait Bilgiler Formu” nu doldurarak ajansa iletir. Formlarda, ISBN verilen yayımcı konumundaki kişi ve kuruluşlarla ilgili bilgiler ile kaşe, mühür, sorumlu ad ve imzalarının yer alması gerekir. ISBN' nin zamanında yayımcıya ulaştırılabilmesi için Materyale ait Bilgiler Formu” nun yayın baskıya girmeden yaklaşık bir ay önce, eksiksiz olarak ISBN Türkiye Ajansı'nda olabilecek biçimde ulaştırılması gerekir.

ISBN sistemine katılabilmek için yayımcı bilgileri ile yayımcının gelecek on yıl için basmayı tasarladığı yayın sayısını içeren Yayımcı Başvuru Formu” doldurularak ISBN Türkiye Ajansı'na (Kütüphaneler Genel Müdürlüğü) başvurulur. ISBN (International Customary E book Quantity), hızla değişen ve gelişen dünyamızda artan bilgi üretimini izleyebilmek ve geniş çapta kullanıma sunmak için 1972 yılında Uluslararası Standartlar Organizasyonu (ISO) tarafından hazırlanan ve üye ülkelerin onayı ile yürürlüğe giren bir kitap numaralama sistemidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder