19 Ağustos 2018 Pazar

Erkek Bebekler İçin Tığ İşi Patik Modelleri

Örgü-tığ işi bebek patiklerine bayılıyoruz. Sizler hem bol bol örgü elbise örnekleri görmüş olursunuz hemde gerek hazır giyim gerekse örgü konusunda elbise kombinleri yaparken sizlere fikir vereceğine inanıyorum. Aynı zamanda sakallı iplik, ebruli iplik gibi farklı ip türlerini de kullanarak şık patikler elde edebilirsiniz. Bebeklerinizin narin ve temiz ciltlerine sağlıklı kıyafetlerin dokunmasını isterseniz tercihlerinizi örgü elbise modellerinden yana yapmalısınız.
Rengarenk örgü bayan patik örnekleri ile dopdolu bu sayfamızdan ayrılmadan önce her zamanki gibi sizlerden yorumlarınızı bırakmanızı rica edeceğiz. Bebek örgüleri de bir anne tarafından sıklıkla yapılması gereken örgü işlerindendir. Dil kısmını nasıl işlerseniz diğer kısımları da emanet durmaması için modelle işlemeniz patik için bir bütünlük oluşturacaktır. Bebek patik modelleri için görsellerdeki teknikleri takip etmek ve adım adım uygulamak yeterli olacaktır.
Sizler de el becerilerinizi kullanarak harika bebek patikleri yapabilirsiniz. Birbirinden güzel farklı ve bol çeşitli örgü çocuk, bayan ve bebek örgü patik örnekleri bulunmaktadır. Kolay yapılan bebek patiği örneklerini kesinlikle beğenerek yapabileceğinizi düşünüyorum. Bu şirin tığ işi patikleri bebeklerinizin kıyafetleriyle rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. Örgü patik modelleri hakkında görüşlerinizi bekliyoruz.
Daha önce sizlere anlattığımız örgü modelleri ve bebek battaniyelerini mutlaka inceleyin. Birazdan aşağıda ki galeride sizlere paylaşacağım 60 adet örgü bebek yelek modelleri ne bakıp beğendiğinizi örebilirsiniz. Hemde tam 60 adet tığ işi bebek yelekleri paylaştım. Kış aylarında bebeklerinin sağlığını düşünen tüm anneler, sizlerde bu renk renk sevimli bebek patiklerini yapmaya hemen başlamalısınız derim.
Tığ İşi Bebek Patikleri bebekler için tığ ve ip yardımı ile örülen ve erkek bebek kız bebekler için farklı modelleri ve renkleri olan örgü işleridir. Bebek patik modellerinde son dönemde bileğin üstüne kadar uzanan çizme tarzı patiklerin moda olduğunu söylemekte fayda var. Aslında şunu ifade etmek istiyoruz örgü patik örnekleri bize kadar da ihtişamlı gelmedi. Ayrıca şu da var ki tığ işi bebek yelek örnekleri şiş örgü yelek modellerine göre daha kolay.
Resimli olarak paylaşmış olduğum patiklerden, sizler de çok kolay örnekler çıkarabilirsiniz. Renk renk olan bebek patikleri örerek, siz de sevimli bebeklerinize giydirebilirsiniz. Özellikle de bebekler için yapılan ürün çeşitliliği oldukça fazladır. Bu modelde olduğu gibi, farklı örgü tekniklerini gerçekleştirip bir araya getirerek çok hoş görünümlü patikler elde etmek mümkün.
Kısa sürede ve kolaylıkla yapabileceğiniz patik örneklerini ve modellerini sizlerde sitemizde bir arada bulabilirsiniz. Bayanlar için örgü patik modelleri galerimizi umarız beğenirsiniz. Örgü bilen bir bayan yeni doğan çocuğuna yada torununa bir şey öreceği zaman ilk aklına gelen her zaman patik olmuştur. Özellikle erkek bebeklerin tek renk ama şık, kız bebek patik örneklerinin ise renkli olması bebeğinizin sevimliliğine sevimlilik katacaktır.
Buradaki tığ işi yelek modelleri bebek bekleyen annelerin çok ilgisini çekecek. Anneler ve anne adayları çocuklarımızı sıcak tutacak olan bu patikler umarım beğeneceksiniz. Siz örgü seven arkadaşlar kış aylarında biz çocuklarımıza en sıcak ve en güzel giysiler giydirmeyi severiz bende önce sıcak tutacak olan bu patikler den sizlere fikir olsun istedim. Şimdi birde buradaki kız bebekler için seçtiğimiz tığ bebek yelek modelleri ne örnek yeleğimiz.
Diğer konularımızdan bebek hırka modellerine bakmadan geçmeyin. Modelleri hazırlarken şu dikkatimizi çekti, örgü bayan patik modelleri arasında fazla bir fark yok. Şimdi dimension örmesi kolay bir bebek patik modelinin tarifini vereceğim. Bütün olarak örmek yerine bu şekilde taban ve kenarlarını ayrı ayrı ördükten sonra da birleştirerek çok fashionable patikler elde edilebilir.

Bebekler için yapılan örgüler küçük parçalarda oluştuğu için örmesi de oldukça keyiflidir. Bazı yerlerde şişe tığ denmekte ve bizim tığ ile bebek yelek modelleri dediğimiz konuya tek tığla bebek yelek modelleri diyorlar. Biraz daha büyük Çocuklar için Şişle Köpekli Patik Çocuk Patiği anlatımı ve Çocuk Örgüleri burada. En çok kullanılan bebek patik modelleri, hayvan figürlü olanlar, düz renk olanlar, üç renk olanlar, önden düğme ile süslenenler, tığ işi düğmeli olanlar, Tunus işi olanlar, çarık tarzı olanlar ve converse tipi olanlardır.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder