21 Ağustos 2018 Salı

kağıttan bebek süsleri

Yılbaşı süslemeleri hazır olarak satın alınabildiği gibi oldukça ucuz fiyatlarla da kendi evinizde yapabileceğiniz bir aktivitedir. Sonra 2 cm lik genişlikte bir öne bir arkaya katlayın, yelpaze yaptıysanız kağıttan bilirsiniz bu yöntemi. Doğum gününde çocuklarınıza çok güzel kağıttan süslemeler yapacak ve onları daha çok mutlu edebileceksiniz. Örneğin; kağıttan zıplayan kurbağa yapımı gibi benzer süs ve oyun eşyaları yapabilirsiniz. Beğeniye ve kullanılacak alana göre süslemeler yapılır.
Doğum günü kutlamalarının olmazsa olmazlarından birisi de parti süsleridir. Kağıttan bayraklar; bu süsün daha önce kumaş uygulamalarını görmüş ve çok beğenmiştim. Cam fanusun üzerine davetlinin ismini glazür denilen kurabiye süsleme kreması ile yazabilirsiniz. Bunun için size aşağıda hem resimli hemde videolu olarak kağıttan zıplayan kurbağa yapımını göstermek istedim.
Bakalım burada nasıl bir desen ortaya çıkmış. Yine renkli balonlar ile tamamlayabileceğiniz bu detayları günün konseptine göre tüller ve saten kumaşlar ya da kurdeleler ile de süsleyebilirsiniz. Doğum günleri başta olmak üzere pek çok özel gününüzde süsleme amacı ile farklı objelere gereksinim duyarız. Birbirinden güzel Yelpaze süsler, doğum günü süsleri kategorimizden en çok satanlar arasında yer almaktadır.
Origaminin en önemli özellikleri arasında kağıtları kesme yada yapıştırma işlemini olmadan çeşitli figürler yapmaktır.Kağıt katlama sanatı olan Origamiyi isterseniz dekorasyon amacıyla evinize süs eşyaları tasarlayabilir ve evinizi güzelleştirebilirsiniz. three)Gözleri ve ağzı için kağıttan kurbağa etiketler. Evde bu kolay çalışmayı denemek isterseniz aşağıda paylaştığımız kağıttan kalpli uzun süs yapımı resimli anlatım, uygulama hakkında daha iyi fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir.

Ama sizce de süslere olduğundan fazla para ödemek akıl kârı değilse, kendi el emeğinizi devreye geçirip harika süsler ortaya çıkarabilirsiniz. Doğum günü partilerinde ve Sünnet çocuğunun odasını süslemek içinde kullanabilirsiniz. Birbirine yapıştırarak uzun uzadıya kullanabileceğiniz bu süsleri pencereler, duvarlar ya da kapıları süslemek için kısa olarak da kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder