23 Ağustos 2018 Perşembe

Manitaya Anlamlı ve Güzel ve Resimli Sözler

Manitaya Anlamlı ve Güzel ve Resimli Sözler yazımızda kısa anlamlı sözler, etkileyici anlamlı mesajlar ve manalı yazılar bulabilirsiniz. Bize ileteceğiniz ve henüz listemizden yer almayan anlamlı İngilizce sözler bu sayfada paylaşılacaktır. Güzel sözler 2018 yazımızda güzel ve anlamlı güzel sözler, sevgiliye gönderebileceğiniz etkileyici güzel yazılar ve uzun güzel mesajlar bulabilirsiniz. Bu güzel anlamlı kısa sözleri sosyal medyada face ya da twitterdan ya da whatsapptan ya da kısa sms ile gönderebilirsiniz.Manitaya Anlamlı ve Güzel ve Resimli Sözler
Vefâ; dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere, hayallere ihanet katmamandır. Sözleriniz; kalbinizin aynasıdır, sevdiğinizle aranızda duvar da olabilir köprü de, mesele onlara hakim olmak ve birbirinizden uzaklaşmak için değil yakınlaşmak için kullanmaktır. Beğendiğiniz yeni anlamlı İngilizce sözler olduğunda hemen altta yer alan yorum kısmından bize yazın.
Tabii her zaman sevgiliye yazılmaz böyle anlamlı güzel sözler; bazen aileye, arkadaşa ya da uzaktaki bir tanıdığa da yazılır. Paylaşımlarınız hep, ilerde hatırlanabilir ve saklanmaya değer yazılar olmalı… Güzel anlamlı sözler, karşı tarafın sizi ve hissettiklerinizi anlamasını sağlayacak en büyük başrol oyuncularıdır. Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında.
En güzel sitenin en güzel etkileyici anlamlı sözler bölümüne geldiniz. Bu kategoride toplam 571 Kısa Anlamlı Sözler mesajı var , şu anda 1. sayfadasınız. Anlamlı sözler sayfasında bu bölüm de de anlamlı aşk sözlerini okuyacaksınız. Bu aşk sözleri vurucu aşk sözlerini sevdiğinize dilediğiniz gibi yollayın. Zaman içerisinde karşılaştığımız anlamlı İngilizce sözler ve anlamları bu sayfada toplanıyor.

Onun gözlerini dolduran, içine mutluluk veren, en büyük gülümsemesini yapmasını sağlayan, huzuru hissettiren sizden başkası olamazdı zaten… Sözlerinizde bu büyü var ve siz bunu en güzel şekilde kullanmalısınız; kuracağınız birbirinden güzel cümlelerle onun kalbini bir kez daha çalmalısınız. 2018 kurban bayramında sevdiklerinize kısa ve anlamlı olan bu kurban mesajlarını göndererek gönüllerini alabilirsiniz.






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder