21 Ağustos 2018 Salı

Kağıttan Duvar Süsleri Nasıl Yapılır?

Kağıttan Yapılmış Bir Sanat, Rengarenk Kağıtlardan Yapılan Süs Eşyaları

Renkli kağıt veya kartondan yapılabilecek çok amaçlı olarak kullanılabilecek süsler. Süslemek ya da süslenmek, her ikisi de mutluluk veren eylemler. Kağıtlardan ağaç figürü, kağıttan kalp süslemesi vb oda ve sınıf süslemeleri yapabilirsiniz. Bilindiği üzere ilk insanın yeme içme ve sevişme dışında ilk yaptığı şey evini süslemek. Son zamanlarda parti malzemeleri olarak satışını yaptığımız yelpaze süsleri kendin yap videolarında da yapan müşterilerimiz var.
Buradan kolay bir şekilde sizde kağıttan kurbağa yapabilirsiniz. Aslında çocuk odası süslemeleri için kumaştan uygulamalar harika olur. Bir parça satın alıp üzerine tebeşirle çam, onun üzerine de süsler çizerek ailecek eğlenebilirsiniz. Kağıttan Kalpli Süs Yapımı - Okul Öncesi projelerinin anlatımını yapmaya çalıştık. Bu sayede çok güzel kağıttan kelebek örnekleri yapabilirsiniz.
Kağıttan silah, uçak vb. videolar bulabileceğiniz yeni bir kanal :) abone olmayı unutmayın. Origami ile kağıttan nasıl kuş yapılacağını yukarıdaki görüntülere bakarak rahatlıkla yapabilirsiniz.Yapımı gördüğünüz gibi 4 aşamadan oluşmaktadır. Renkli kağıttan zincir yapımı; aslında yapımını çocukluğumuzdan bildiğimiz oldukça basit bir süs. Çok güzel süsler bunlar. Kağıttan kurbağa nasıl yapılır diye soranlar için en son aşama bu şekilde tamamlanır.
Dün sınıfımızı süsledik ben çocuklardan daha heyecanlıydım.Balonlar şişirdik patlattık,kedi merdivenleri yaptık ,zincirler yaptık, bayraklar astık,el ele tutuşan çocuklar yaptık.Öyle eğlendik ki okul hiiç bitmesin istedik.İşte bu güzel günün ardından sınıf süslemelerimizi sizlerle paylaşmak istedim. Kağıttan kelebek yapımı galerimiz. Pelur kağıtlar ile süslemelerde gerçekten çok güzel oluyor.

Tek bir kağıttan çift taraflı eşya yapabilirsiniz. Ama öğrenerek sizde kolayca kağıttan çok güzel kelebek örnekleri yapabilirsiniz. Bu kağıttan kelebek modelini sizler isterseniz tek renkli el işi kağıtları ile yapabilir ya da çok ince olmaması şartı ile farklı desenlere sahip peçeteler ile hazırlayabilirsiniz. Eğer zamanınız varsa yelpaze süsleri küçükken ilkokul zamanlarında kullandığımız kâğıtlar ile yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder