21 Ağustos 2018 Salı

kağıttan süs top yapımı

Doğum günlerinde, açılışlarda veya sevdiklerinize özel olduklarını hissettireceğiniz günler için pratik süsler hazırlayabilirsiniz. Kağıttan özel günler için süs hazırlamak istiyorsanız bu yazımda paylaşacağım anlatımlı çalışmayı mutlaka inceleyin. Kağıttan kurbağa yapılışı için ön bacak kısmı bu şekilde oluşturuldu. Konsept renginize uygun yelpaze süsler alarak doğum günü alanını neşelendirin. Bu süsler ile evinizin duvarını, kapıyı ya da yemek masasının üzerini süslemeniz mümkün. İsteğe bağlı olarak renkli süslemeler ve eşyaları yaparak çocuklarınıza oyuncak olarak verirken ev ya da iş yeri gibi mekanların küçük yerlerinde süs eşyası olarak koyabilirsiniz.
Kağıt yapıştırıcıları da bu süs hazırlama sırasında ihtiyacınız olacak diğer ürünler. Rengarenk kesip yaptığınız süsleri iplere takıp istediğiniz gibi evinizi ya da sınıfınızı süsleyebilirsiniz. Elif 'in kendi tasarımı küçük kağıtlara ayrı ayrı " 23-Nisan-Kutlu -Olsun "yazıp ipe yapıştırdı ve ucuna da kağıttan zincir yaptı.Bizde bu tasarımı sınıfımızın camına astık rüzgar estikçe bir güzel salındı.Çok da hoşumuza gitti.
Sitede yukarıda Öğrencilere adlı menü var orada daha bir çok Süsleme Çalışmaları görebilirsiniz. Büyük resim : 3 erli 2 tane kağıt süsü zımbaladığımız yerden birleştirerek tekrar zımbalayarak 3 boyutlu kar tanemizi bitiriyoruz En sonunda da asmak için bir ucundan delerek ip geçirip asıyoruz. Bu konuya ek olarak başka bir kağıttan kelebek yapımı konusu ekleyeyim dedim.
Parti süslerimiz yelpaze görünümünde olduğu için pastamıza da yelpaze şeklinde süsler ekledik. Yine süsleme çalışmaları ile ilgili diğer çalışmaları sitemizde bulunan kendin yap kategorisinde bulabilirsiniz. Bunun için uzuuuuun bir süre önce almış olduğum ancak fiyasko ile sonuçlanan "tırnak süsleri"ni kullandım. Henüz mağaralarda yaşamını sürdürmekte olan homo cinsi ilk kez taş devrinin son alt devrinde, yani Üst Paleolitik dönemde süslenmiş.

Elinizdeki her türlü kağıt ile bu süslemeyi yapabilirsiniz. Birbirinden güzel ve canlı renklerde, yelpaze süslere sahip olmak için aşağıdaki yelpaze süs modellerimize ve çeşitleri inceleyip kolayca satın alabilirsiniz. Gördüğünüz gibi son derece kolay bir teknikle harika bir süslememiz oldu. Son olarak dimension bir doğum günü için cama yapıştırdığımız süsleri göstermek istiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder