19 Ağustos 2018 Pazar

Bebek Patik Örnekleri

Bebek Patikleri

Bu senenin bebek patiği modelleri geneline baktığımda sevimli ve kolay modellerin daha fazla tercih edildiğini gördüm. Sizlere bugün tığ işi bebek patik yapımı anlatacağım. Renkli yani parça kalan ipler ile yapılabilecek, yada ördüğünüz örgülerden kalan parça ipleri değerlendirmek için yapabileceğiniz en güzel bebek örgülerindendir. Tabi minik bebekler için en önemli şey soğuk kış aylarında soğuklardan korumaktır. Bu olağanüstü el yapımı örgü patikler küçük minik parmakları ısıtır.
Arkadaşlar bir modelin videosunu paylaştım sizlere kolaylık olsun diye fakat şunu söylemek isterim ki bütün mannequin aynı şekilde örülüyor unutmayalım hen kendine hem çocuğuna patik ayakkabı olarak yapabilirsiniz. Merakla beklenen özlenen minik bebeklerimizi herşeyimizin üstünde tutar üstüne titreriz helede bu bizim ilk yavrumuz ise yeri daha bir başka olur.
Kışın ve bahar mevsimlerinin en çok tercih edilen bebek kıyafetleri arasında sayılan patikleri annelerin vazgeçilmezleri arasındadır. Son yıllarda üretilen organik deri patikler, astarlı ya da astarsız modelleriyle ebeveynlerin tercihleri arasına girmiştir. Büyüyen ayaklar için tasarlanan Nike bebek patiğinin sentetik üst deri kısmı, destekleyici ve rahat bir kullanım sunuyor.
Yeni sezonun patik modellerini sizler için bir araya getirdik, galeride en güzel bebek patikleri için resimlerle hazırladık. Evde boş vaktiniz çok ise, sizlerde patik örerek aile ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz. Örgü patik örnekleri örme ve yapma konusunda kararlı iseniz sizler için daha önce paylaşmış olduğumız Sandalet Şekline Bebek Patik Yapımı konumuzu inceleyebilir ve örmeye başlayabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi hazırladığımız kolay patik yapımı ve diğer örgü modelleri yapımı ve anlatımı konularını fb sayfamız aracılığı ile sizlere ulaştırıyoruz. Bebek yeleklerinde en çok kullanılan örgü modelinden biri. Her patik modelinin birden burada anlatımını yapamayacağımız için. Daha sonra örgümüzü tekrar ters çevirip yeterli ayak ucu ve bilek arası yüksekliğe kadar örgüye devam ediyoruz.Bizim ördüğümüz patikte bu mesafe 13 sıra olarak örüldü.Sağında ve solunda ise 10 ar ilmek kalıyor.
Bu sıranın bitiminde bebek patiğimizin tabanı oluşmuş oldu. Örgü patikler kış aylarında bebeklerimizin ayaklarını sıcacık tutar. Sevimli olan halleri daha bir haylaz ve afacan hale geliyor.Dilerseniz birbirinden şık ve trendy yeni nesil erkek bebek patiklerine bir göz atalım. Yeni sezon bebek patik modelleri 2018 çeşitlerine bakmak isteyenlerin mutlaka ama mutlaka kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm göze de hoş gelen bu Ören Hanım Karpuz Bebek Patiği Yapımını sitemize ekliyoruz.
Yeni doğan bebekler için bebek patiği yapılışı, bu örneğin sayısını çoğaltarak büyük çocuklar içinde yapabilirsiniz. Diğer konularımızdan bebek hırka modellerine bakmadan geçmeyin. sitesi sayesinde bir çok örgü modelinin nasıl yapıldığına dair içeriklere ulaşabilir örgü modellerinin yanı sıra patik modelleri , lif modelleri gibi bir çok el işi örgü modellerini de inceleyebilirsiniz.
İstediğiniz renkte aldığınız ipler ile örgü patik örneklerini tamamlamanız mümkündür. Onlarının ayaklarını sıcacık tutacak olan erkek bebek örgü patik modelleri galerisinde bulunan patik örneklerini gördünüz. Kazak, yelek, hırka, pantolon derken en önemlisi olan patikler bebeğin eşyaları arasında yer almaya başlardı. İstediğiniz renklerde yapacağınız bu bebek patikleri nin en güzel modellerini sitemizde bulabilirsiniz.
Öncelikle tabanını yapıyoruz, daha sonra kenarlarını işleyerek gidiyoruz, son olarak ön kısmına Hiya Kitty süslemesini yaparak, dikerek birleştiriyoruz, çok güzel ve çok tatlı olmuş, kız bebeklerimize çok yakışacağından eminim, bu güzel modelimizi yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin, iyi ve sağlıklı günlerde bebeklerimizin kullanması dileğiyle.
Erkek çocuklarına hayvan motifli patikleri bizler çok yakıştırıyoruz. Evinizde bulunduğunuz sürece birkaç saatte en yeni örgü patik yapımını tamamlayabilirsiniz. Bu sayfamızda en güzel erkek bebekler için örgü patik örnekleri ile karşınızda olmaya çalıştık. Mesela kolay örgü bebek patik yapılışı nı birçok farklı şekilde örebilirsiniz. 2016 kız bebek patik modellerinin genelinde benim dikkatimi çeken bir diğer özellik ise, kolay ve kısa sürede yapılabilir tarzda olmaları.
Tasarımıyla ebeveynlerin çokça ilgisini gören bu bebek patiğinin fiyatı 179 TL. Mavi renklerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı erkek bebek patikleri arasından seçiminizi yapabileceğiniz gibi, sevimli çizgi film karakterleri ya da semboller ile donatılmış renkli kız bebek patiklerini tercih edebilir, çocuğunuzun cinsiyetine göre bir giyim tarzı oluşturabilirsiniz.
Narin bebek ayaklarının yapısı yeni yeni oluştuğu için ayak gelişimine olumsuz etki yapacak sert ürünler değil, yumuşak özellikli patikler tercih edilmelidir. Bebek patikleri olarak birçok anlatımlı model paylaşımında bulunduk. Sevgili hanımlar, çok cici ve tatlı bir patik modeliyle birlikteyiz, kız bebeklerimizin ayağına çok yakışacak Whats up Kitty Patik Yapımını sizlerle paylaşıyorum, ortaya çok şeker bir şey çıkmış, görünce ben bayıldım sizlerle hemen paylaşmak istedim.
Bebek patik ölçüleri kendi içerisinde ay ay numaralandırılır. Sizde kendi el becerinize göre istediğiniz şekilde bebeğiniz için patikler hazırlayabilirsiniz. İsterseniz sizde kendi tarzınızı yansıtacak değişiklikleri patiklerinizde yapabilirsiniz. Bebek Örgüleri Anlatımlı Erkek Patik modelleri içinde şiş ile yapılan bebek örgüleri içinde renkli erkek bebek patiğinin yapılışını anlatımlı resimler ile sizler le paylaşıyorum.
Bebeğinizin her kıyafetine uyacak patiklerini her renk ve desende bulmak artık çok kolay. Sizler için seçtiğim küçük çocuklar ve bebekler için tercih edebileceğiniz patiklerin güzelliğine bir bakın. Anlatımlı bebek örgülerinin en yeni ve değişik modeller,inin içinde anlatımlı resimli örgüleri sizler le paylaşmaya çalışıyoruz. Patik modelleri , bebek patik yapılışı , çok kolay patik yapımıile karşınızdayım.
Bir patiğinin nasıl örüldüğünü bilmeyen varsa, patik nasıl örülür ?” isimli sayfamızı ziyaret etmelerini tavsiye ediyoruz. Bu sayfada küçük prenslere özel örgü patik modelleri galerisi ile en güzel patik örneklerini siz değerli örgü sever ziyaretçilerimiz için bir araya getirmeye çalıştık. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz.
Hanımların tığ işinde neredeyse çığır açtığı bir dönemde Converse patik modelleri yapımı da ayrı bir güzellik içeriyor.Birbirinden değişik Converse patik modelleri görülmeye değer. a hundred and eighty Adet Örgü Erkek Bebek Patik Modelleri Galerisi Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız. Bebekler yada çocuklar için yapılabilecek bu kolay örgü bebek patiği çok eski ve kolay bir mannequin.
Aynı teknikle istediğiniz renklerde patik modelleri yapabilirsiniz. Örgü işinde yeni olanların ilk öreceği şeyleri seçerken kolay olmalarından dolayı patikleri seçerler. Örgü bilen bayanlar ise muhakkak en az bir patik örmüşlerdir. Püsküllü modeller, boncuklu modeller, bot şeklinde patikler … Dilediğiniz her yaş gurubu için örebilirsiniz. Patik bittikten sonra katlanıp dikilerek girintili çıkıntılı görüntü elde edilir.
Sizler çocuklarınıza örmek istedikçe ben değişik en güzel modelleri sizlere paylaşacağım ve sizlere yeni fikirler sunacağım sizler bu sayfayı takip ettikçe en güzel modelleri bulacaksınız. Bu hafta ise bir başka kız bebek patik yapımı anlatacağım. Siz ne dersiniz?Galerimizde bulunan örgü patik modelleri sadece erkek bebekler için değil, aynı zamanda erkek yetişkinler için de gayet tabii kullanılabilir.
Adidas markası, ayakkabı modellerinde olduğu gibi bebek patiklerinde de spor ve rahat tasarımlarıyla ilgi çekiyor. Erkek bebekler için araba motifleri ile süslenmiş yelekler örebilirsiniz. Annelerimizin de dediği gibi ayaklarını sıcak tut üşütürsün mantığından yola çıkacak olursak örgü bebek patikleri bizim için çok önemli olduğunu anlayabiliriz. Bebek örgülerinde tatlılık bakımından kız erkek fark etmez.

Kız bebek patikleri hakkında verdiğim kısa bilgilerin ardından sizler için araştırdığım ve elde ettiğim resimleri şimdi paylaşıyorum. Tığ işi, şiş işi, Tunus işi ve Selanik örgü gibi bir çok örgü tekniği ile yapılan bebek yelekleri bulunmaktadır. Anneler ve anne adayları çocuklarımızı sıcak tutacak olan bu patikler umarım beğeneceksiniz. En kolay bebek patikleri 2018 çeşitlerini örmek isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bitirdikten sonra yavrunuzun da ayağına çok yakışacak olan bu İki Şişle Kolay Bebek Patiği Yapımını sitemizde yayınlıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder