21 Ağustos 2018 Salı

Sınırsız Enerji Üretebilmek Mümkün mü

Manyetik alan kaymaya başladı. Enerjilerin başka enerjilere çevrile bilmesi iyi bir olay. Böylece manyetik alan çizgileri kapalı bir döngü oluşturur. Ne alaka dediğinizi duyar gibiyim.denemeden yapmayız ve denemek için de zaman ve kaynak ihtiyacı baş gösterir.belki sınırsız bir enerji değil ama yakını bir şey mümkündür. Eğer manyetik alanı negatif yönde arttırır isek mıknatıslanma azalmaya devam edecek, negatif olacak ve sonunda da negatif doyum mıknatıslanmasına ulaşacaktır.
Paramanyetizma kalıcı manyetik momente (spini eşleşmemiş elektronları olan) sahip atomları olan ancak birbirleri ile etkileşmeyen ve bir hizalanma olmayan malzemelerde görülür. 1 Bu enerji manyetostatik, manyetik anizotropi ve değişim(change) enerjilerinin toplamıdır. Torus örüntüsü içindeki enerji, merkez etrafında daireler çizerek bir uca akar ve diğer uçtan çıkar.
Bir ferromıknatısın (ferromanyetik malzeme) uygulanan $B_o$ manyetik alanına tepkisi Şekil 8.7'de gösterilen eğriye benzer. Nefesin tüm gücünü bilenlere göre, nefes ile insan etrafındaki manyetik alanın tam kapasite ile dengeli olarak devreye girmesi mümkündür. Bu tedavi yönteminde insan üzerindeki manyetik alan merkezinin kalp bölgesi olduğu kabul edilir.
Bu manyetik alan 17 metreye kadar etki yaratacak büyüklüğe gelebilir. Bu kutupluluğun yarattığı enerjinin döngüsüne TORUS modeli adı verilir. Nefes manyetik etkileri en iyi aktaran ve en iyi taşıyan araçların başında gelir. Curie sıcaklığında bu hizalanma ve düzen tamamen ortadan kalkar (artık manyetik bölgeler yoktur) ve malzeme kalıcı mıknatıslanma özelliğini yitirir.
Genelde $\vecB_M \gg \vecB_o$ olduğundan solenoidin içi ferromıknatıs malzeme ile doldurularak (bu düzeneğe elektromıknatıs denir) çok yüksek manyetik alanlara ulaşmak mümkündür. Yani merkezdeki enerji, bir uçta karadelik, diğer uçta ak delik gibi davranır. Uzmanlar, ABD'nin elektromanyetik silah üzerinde 30 yıldır çalıştığını ve 450 kilometre menzile ulaşabildiklerini belirtti.
Enerji üretmek dediğimiz şey aslında enerjiyi bir türden diğerine dönüştürmektir. Uzmanlar, elektromanyetik silahla atılan mermilerin yönlendirilebildiğini ve klasik silah sistemlerinin yüzde 1 oranında daha ucuz olduğunu belirtti. Eğer manyetik alanı pozitif yönde arttırır isek, $M$ 'de aynı yönde arttmaya başlayacak ve doyum mıknatıslanmasına ulaşacaktır(kırmızı eğri).
Bedenin etrafını saran bu enerji alanı birçok etkiye bağlı olarak her varlıkta farklı bir modeldedir. Burada $\vecB_M=\mu_o \vecM$ manyetik malzemenin oluşturduğu manyetik alandır. Enerjiyi bir türden diğerine dönüştüren araçlara makine denir ve makineler hiç bir zaman tam verimle çalışamazlar. Bu enerji modellerinin temel sistemi, çift kutuplu çekim alanı kullanılarak yaratılan bir sistemdir.
Dolayısıyla sınırsız enerji üretebilmek için kurulacak her döngü kayıplar sonucu yeni enerji kaynağı beslemesine ihtiyaç duyacak. Bu yöntem de de parmaklarınız vücuda temas edebilir ya da ettirmeden de manyetik enerjinizi aktarabilirsiniz. Dünyada ABD'den sonra Rusya, Çin ve Türkiye'de bulunduğu belirtilen elektromanyetik silah teknolojisi, tungsten ve masif mermi atıyor.
Tesla'nın bulduğu ve Sanayici Morgan tarafından sabote edilen enerji sistemi Torus modeline göre hazırlanmıştı. Hatta, bazı ülkelerde GEM terapi adı verilen insan bedeninin manyetik alanını düzenleyen tedaviler uygulanmaya başlanmıştır. Dokular tarafından emilen ve yansıtılan bu manyetik alan, aynı zamanda enerjinin yayılma sahası içinde bulunan kişiler tarafından da hissedilebilir.

Kalbin ritmik atımı ile üretilen kan ile ses basıncı ve elektromanyetik yayılım, vücuttaki her organ ve hücre tarafından algılanır. Kalbin taşıdığı yüksek manyetik alanın tespit edilmesi, bedenin etrafındaki torus manyetiğini açıklamak için önemli bir delildir. Bu enerji terimleri bu dersin kapsamı dışındadır ve kafa karışıklığına sebebiyet vermemek adına burada detaylarına girmeyeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder