19 Ağustos 2018 Pazar

Hayvan Figürlü Patik Modelleri

Hanımlar şu soğuk kış günleri için sizlere bu konuda bebek patiği anlatımlı yapımı konusunu resimli olarak paylaşmak istiyorum. Yeni sezonun patik modellerini sizler için bir araya getirdik, galeride en güzel bebek patikleri için resimlerle hazırladık. Evde boş vaktiniz çok ise, sizlerde patik örerek aile ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz. Örgü patik örnekleri örme ve yapma konusunda kararlı iseniz sizler için daha önce paylaşmış olduğumız Sandalet Şekline Bebek Patik Yapımı konumuzu inceleyebilir ve örmeye başlayabilirsiniz.
Bebek Patikleri 0-12 ay için uygundur. Kolay örüldüğü için ev hanımları arasında ek gelir amaçlı evde patik örenlerin sayısı oldukça fazladır. En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. En kolay örgü patik yapılışı için ise burayı tıklayınız. Kız ve erkek bebek patiklerinde sunduğu geniş yelpazesiyle Panço bebek patikleri bir harika.
Hey Kitty Patik Yapımında, 5 numara 1.5mm tığ kullanılmış, bebek yünü ile yapılmış, taban boyutu thirteen santim, 22-23 numara ayak için uygun, 22 numara ayak için 24 zincir çekerek başlıyoruz, her numara için 2 zincir arttırarak daha büyük ayaklar içinde yapabilirsiniz, Ören Hanım 20 zincir çekerek taban yapımına başlamış. Yazlık patik modelleri örmek istiyorsanız sandalet bebek patiği yapılışı yapabilirsiniz.
Bebek çorap patik; çoraba benzer yapısıyla bebeklerin ayağını ve bileğini soğuktan koruması için üretilmiş patiklerdir. En çok örülen kız yelekleri arasında fırfırlı yelek modelleri gelmektedir. Kız bebek patik modelleri ise daha süslü ve renkli tasarımlara sahiptir. Bu modelde olduğu gibi, farklı örgü tekniklerini gerçekleştirip bir araya getirerek çok hoş görünümlü patikler elde etmek mümkün.
Dilerseniz pelüş karakterlerin kullanıldığı modeller arasından seçiminizi yapabilir, dilerseniz parlak, bebek deri patik modellerine sahip olabilirsiniz. Görmüş olduğun pembe çizgili kız bebek patiğinin ve siyah çizgili erkek bebek patiğinin fiyatları aynı, bu ürünleri 158 TL'ye satın alabilirsin. Erkek bebeklerde daha çok koyu renk ve hayvan motifli bebek patikleri tercih ediliyor.
Sizler çocuklarınıza örmek istedikçe ben değişik en güzel modelleri sizlere paylaşacağım ve sizlere yeni fikirler sunacağım sizler bu sayfayı takip ettikçe en güzel modelleri bulacaksınız. Bu hafta ise bir başka kız bebek patik yapımı anlatacağım. Siz ne dersiniz?Galerimizde bulunan örgü patik modelleri sadece erkek bebekler için değil, aynı zamanda erkek yetişkinler için de gayet tabii kullanılabilir.
Arkadaşlar bir modelin videosunu paylaştım sizlere kolaylık olsun diye fakat şunu söylemek isterim ki bütün mannequin aynı şekilde örülüyor unutmayalım hen kendine hem çocuğuna patik ayakkabı olarak yapabilirsiniz. Merakla beklenen özlenen minik bebeklerimizi herşeyimizin üstünde tutar üstüne titreriz helede bu bizim ilk yavrumuz ise yeri daha bir başka olur.
Kışın ve bahar mevsimlerinin en çok tercih edilen bebek kıyafetleri arasında sayılan patikleri annelerin vazgeçilmezleri arasındadır. Son yıllarda üretilen organik deri patikler, astarlı ya da astarsız modelleriyle ebeveynlerin tercihleri arasına girmiştir. Büyüyen ayaklar için tasarlanan Nike bebek patiğinin sentetik üst deri kısmı, destekleyici ve rahat bir kullanım sunuyor.
2016 nın en yeni patik örgü modellerini sizler için derlediğimiz sayfamızdan bu patik modellerine ulaşarak istediğinizi örebilirsiniz. Bebek, patiklerini ister evde giyinsin ister dışarıda giyinsin, bebeğinizin ayaklarını yumuşacık yapısıyla sararak hem korur hem de bebeğinizin şık görünmesini sağlar. Bebek patiği örmek isteyenler için bir kaç şey söylemek isteriz.
Galeride tığ işi patik modelleri de var şiş örgü patik modelleri de. Kış sezonuna uygun patik örnekleri mevcut. Çorap kalıbından ziyade, bu tarz bir teknik ile ayakkabı şeklinde daha çok ayağı saran bir patik modeli elde edilecektir. Bebek yelekleri bazen kolay modeller ile de harikalar çıkarılabiliyor. Gelişimleri hızlı olan bebekler için birçok çeşit patik bulunmaktadır.
Toplam 1 Bebek Patik Modelleri haberi bulunmuştur. Şirin mi şirin hayvan figürleri ile donanmış bebek patikleri arıyorsan burada tam senlik bir şey var. Bebeklerin soğuk havalarda ayaklarından üşümemesi için mutlaka bebek patikleri giyinmeleri gerekir. 3 numara patikler ise eight-12 aylık bebekler için uygunken, four numara patikler 12 aylık ve üstü bebekler için üretilmiştir.
Sitemde sizler için en güzel ve en moda örgü modellerini, örmeye yeni başlayanlar için kolay örgüleri, en sevilen bebek örgülerini, çok şık bebek şapkalarını, değişik ve bebeğinize çok yakışacak olan bebek yeleklerini, minicik ayaklar için bebek patiklerini, en nadide havlu kenarları ve dantel örneklerini, rengarenk tığ işi oya modellerini, en gözde iğne oyalarını, görülmemiş ve geleneksel patik modellerini, erkek ve bayanlar için harika yelek modellerini ve günlük kullanımda veya davetlerde kullanabileceğiniz birbirinden güzel şal modellerini seçerek sizlere sunuyorum.
Sizlere bugün tığ işi bebek patik yapımı anlatacağım. Renkli yani parça kalan ipler ile yapılabilecek, yada ördüğünüz örgülerden kalan parça ipleri değerlendirmek için yapabileceğiniz en güzel bebek örgülerindendir. Tabi minik bebekler için en önemli şey soğuk kış aylarında soğuklardan korumaktır. Bu olağanüstü el yapımı örgü patikler küçük minik parmakları ısıtır.
Aynı teknikle istediğiniz renklerde patik modelleri yapabilirsiniz. Örgü işinde yeni olanların ilk öreceği şeyleri seçerken kolay olmalarından dolayı patikleri seçerler. Örgü bilen bayanlar ise muhakkak en az bir patik örmüşlerdir. Püsküllü modeller, boncuklu modeller, bot şeklinde patikler … Dilediğiniz her yaş gurubu için örebilirsiniz. Patik bittikten sonra katlanıp dikilerek girintili çıkıntılı görüntü elde edilir.
Çıngıraklı patik; bebeğin ulaşamayacağı iç kısmına küçük bir çıngırak konarak, bebeğin ilgisini çeken ve eğlenmesine imkân veren patik çeşididir. Sizlere tavsiyem sayfamızı sıkı sıkı takip edin her hafta yaptığımız anket sonucunda bir birinden güzel örgü modelleri anlatımlarını kaçırmayın derim. Bugün sizlere patik modellerinde fikir verecek çok güzel örnekler hazırladık.
Bebek patik ölçüleri kendi içerisinde ay ay numaralandırılır. Sizde kendi el becerinize göre istediğiniz şekilde bebeğiniz için patikler hazırlayabilirsiniz. İsterseniz sizde kendi tarzınızı yansıtacak değişiklikleri patiklerinizde yapabilirsiniz. Bebek Örgüleri Anlatımlı Erkek Patik modelleri içinde şiş ile yapılan bebek örgüleri içinde renkli erkek bebek patiğinin yapılışını anlatımlı resimler ile sizler le paylaşıyorum.
Fare dişi örgü modeli kullanılarak yapılmış olan bebek yeleği. Erkek bebek patik modelleri; klasik erkek rengi sayılan mavi ve tonlarında yapılır. Ören Hanıma Hi there Kitty Patik Yapımı Anlatımlı Videosu için teşekkür ederiz. Ayağını saran, ayak tabanını yerde hissedecek kadar yumuşak tabanlı patikler ile bebeğinizin ayak gelişimi olumlu yönde ilerler. Tabanları hafif kalın, ayaklarını saran ve bebeğinizin tüm ayağını kaplayıp koruyan bu patiklerin bin bir çeşidinin resimlerini aşağıda görebilirsiniz.
Hanımların tığ işinde neredeyse çığır açtığı bir dönemde Converse patik modelleri yapımı da ayrı bir güzellik içeriyor.Birbirinden değişik Converse patik modelleri görülmeye değer. one hundred eighty Adet Örgü Erkek Bebek Patik Modelleri Galerisi Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız. Bebekler yada çocuklar için yapılabilecek bu kolay örgü bebek patiği çok eski ve kolay bir mannequin.
Bir patiğinin nasıl örüldüğünü bilmeyen varsa, patik nasıl örülür ?” isimli sayfamızı ziyaret etmelerini tavsiye ediyoruz. Bu sayfada küçük prenslere özel örgü patik modelleri galerisi ile en güzel patik örneklerini siz değerli örgü sever ziyaretçilerimiz için bir araya getirmeye çalıştık. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz.

Bebeklerin en çok kullanılan örgülerinden olan yelekten sonra patik modellerine elinizde kalan parça ipleri de değerlendirebileceğiniz rengarenk yada isterseniz tek renk yapabileceğiniz bu kolay ve şık ister erkek bebek için, isterseniz de kız bebek için örebileceğiniz ayakkabı modeli patik yapılışını resimleri takip ederek sizlerde yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder